Gyulai Iván: Mélymulcsozás bemutató és előadás

2023.11.01.

NEKED NYÍLNAK A VIRÁGOK programsorozat VIII. alkalma: 

--> 2023. november 1. 

--> 13:30-tól 

Parókia Coworking - 8283 Káptalantóti, Petőfi utca 36-38.

Itt van az ősz, eljött a mélymulcsozás ideje! A kertklub soron következő – és egyúttal idei utolsó – eseményén Gyulai Iván lesz a vendégünk, aki kerti bemutató keretein belül vezet be minket a komposzt és mulcskészítés helyes gyakorlatába, majd előadást tart a mélymulcsban történő kertészkedés hogyanjáról: vetés/ültetés a mélymulcsba, gyomszabályozás, vízzel való gazdálkodás, ökológiai önszabályozás.

Képen: Gyulai Iván ökológus, az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány elnöke, egyetemi docens

Közösségikert-klub a Parókián!

A havi rendszerességű eseményeken olyan témákkal foglalkozunk, amelyek segítenek megérteni a természet és az ember kapcsolatát a kiskertben. Érdekes előadásokkal és gyakorlati foglalkozásokkal is készülünk, amelyek során ti is kipróbálhatjátok a különböző technikákat. A 8 alkalmas sorozat egyes fejezetei az évkörre épülnek, ezért minden alkalom után olyan tudást vihettek haza, amit rögtön tudtok alkalmazni a saját kertetekben is!

Klubvezető: Kleb Zsófi, a bebíróbabe blog szerzője

Az eseménysorozat gyermekbarát!

A kertklub eseményei mindig nyilvánosak, így bármelyik alkalomra becsatlakozhatsz, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: klebzsofi@gmail.com

A helyszínen szelektív hulladékgyűjtő kukákat helyezünk ki. Köszönjük, hogy Önök is ügyelnek, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen, illetve amik termelődtek, azokat a megfelelő kukába helyezik. 

A Pajta Program eseménye a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros program részeként valósult meg.
#veszprémbalaton #veb2023 #pajtaprogram #parokiacoworking