Csapatunk

Történetünk

A történetünk egy hűvös januári pénteken kezdődött 2022-ben. Design thinkinget (közös innovatív gondolkozás, tervezés) tartottunk a káptalantóti kultúrház kistermében arról, hogy milyen is  legyen a Balaton-felvidéken egy közösségi iroda. A környékről elhívtunk néhány ismerőst, és annyire belejöttünk az ötletelésbe, hogy többen még szombat délelőtt is folytattuk. Közben már tartott a felújítás a volt plébánia épületben, és félév után, egy gyönyörű szeptemberi napon megnyitottunk.

Azóta már nagyon sokan kipróbálták, hogy milyen nálunk dolgozni, akár az irodában, vagy a teraszon szupergyors internet mellett, vagy akár a hangszigetelt kistárgyalóban, egy online meetig keretében.    

Az épület egyik részén vannak a közösségi terek, a másik részében két apartman várja azokat a vendégeket, akik rövidebb vagy akár nagyon hosszú időre eljönnek hozzánk. 

A közösségi irodai szolgáltatásunk később kibővült, és több EKF pályázatnak köszönhetően az első években közel száz kisebb-nagyobb programnak adtunk helyt: koncert, klubok, táncház, filmklub, előadás, kerelasztal beszégetés, tánc tanfolyam, szakkör.      

Egész évben nyitva vagyunk, minden hétköznap. 

Várjuk szerettetel!  

Rólunk írták